Jeugwedstrijd 2017

Zaterdag, 24 juni 2017

Jeugdwedstrijd Puttersvreugd Hallo vissertjes, woensdag 28 juni organiseren wij weer een jeugdwedstrijd voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen dus doe jullie best, en laat zien dat je kunt vissen. Er zijn 3 wedstrijden te vissen 28 juni, 12 juli en de jeugdfinale is 15 juli. Het inschrijfgeld bedraagd 1 euro, dit is dus voor drie wedstrijden. inschrijven 18.15 uur vertrek 18.30 uur bij de parkeerplaats op de Kerweg (Smalsteps) Neem je hengel en emmer mee. Het visvoer hoef je niet mee te nemen, daar zorgen wij voor. Tot koik bai de sloĆ²t !